Emmerdale kausi 3.-4.

Emmerdale kausi 3.-4.

Suomessa näytetyt jaksot 41-81!

Beckindalen kylän asukkaille tulee lisää persoonallisuutta ja särmää näillä kolmella levyllä, joilta löytyy myös hulvatonta huumoria.

Kartano saa uusia asukkaita, kun sinne muuttavat sekä Chris ja Kathy että Dolly poikansa kanssa. Frank Taten suunnitelmat seudun tulevaisuuden suhteen eivät herätä pelkkää ihastusta. Onko Kartanon rakennustyömaan tulipalon takana kotitilansa menetystä pelkäävä Michael Feldmann vai Kim Taten hevosen jalkoihin joutunut, muutenkin yläluokalle kaunaa kantava Jock MacDonald, jonka luvattomat koiraurheilubisnekset Zoe Tate sabotoi?

Turistioppaassa on painovirhe, ja Villapakka-pubin kävijämäärän kasvusta kärsivät sekä Amos että kanta-asiakkaat. Henryä kassakoneen kilinä miellyttää. Emmerdalen tilalla Joen ja Katen uusperheen murheet jatkuvat. Sarah joutuu valitsemaan tekeekö töitä toimistolla vai maatilalla. Entä siirryttäisiinkö tilalla luomuun?

Alkaako ketkulla Eric Pollardilla uusi elämä, kun hurmaava Debbie Wilson hyväksyy hänen kosintansa, ja onko Dolly sittenkään paras kumppani Alan Turnerille? Nickin ja Elsan seurustelu saa yllättävän käänteen ja nuorten on tehtävä suuria päätöksiä.

Beckindalessa kesä on kukkeimmillaan ja Emmerdalen tilalla riittää töitä. Kaikki en yllätykseksi myös Sarah suostuu pellolle, vaikka on jo saanut työpaikan Villapakan tiskin takaa… Kylän nuori kapinallinen Archie Brooks palaa matkoiltaan, mutta jatkaa vanhemman väen harmiksi anarkista menoaan. Yllättäen Zoe ja Archie alkavat ystävästyä.

Kaikkien odotusten vastaisesti Nick on innoissaan  Elsan vauvauutisesta ja uskoo yhteiseen tulevaisuuteen. Todellisuudessa kaikki ei suju kuin unelmissa, mutta Elsan äiti heltyy auttamaan nuortaparia.

Rachel saa työtä taten kuljetusliikkeen respassa, mutta Pete Whiteley saapuu sotkemaan hänen elämäänsä. Seurustelu saa ikävän lopun, joka järkyttää koko Sugdenin perhettä.

kimin äidinvaistot heräävät, ja hän alkaa painostaa Frankia yhteisen vauvan hankintaan. Asiassa on vain yksi pieni mutta…

Jack jatkaa lusmuiluaan. Varastelu on viimeinen pisara: Sethin ja Turnerin mitta tulee täyteen.

Annie Sugden täyttää 70 vuotta, mutta kesken juhlien Amos tuupertuu. Onneksi mies ei tarvitsekaan vanhan Bill Whiteleyn tarjoamaa ruumisarkkua, vaan kuntoutuu ja pääseetaas valvomaan rakasta pubiaan..

Jaksot on suomentanut Kaarina Suvanto.

ikarajat_k

Osasto: .